Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

GO, PATRIOTS GO!

Σε αγώνα ντέρμπι εξελίσσεται η εκατέρωθεν αλληλογραφία μεταξύ Δημητρίου και Λύκωνα. Αιτία οι δυο ομάδες του Αμερικανικού ποδοσφαίρου που υποστηρίζουν αμφότεροι. Ο Δημήτρης PATRIOTS, κρυφο-JETS ο Λύκωνας.

Στο μεταξύ, οι διαξιφισμοί έχουν αρχίσει πριν καν οι δυο ομάδες έλθουν αντιμέτωπες και συνεχίζονται με ανακοινώσεις τύπου: «Ως φανατικός οπαδός του New England Patriots (Πατριωτάκια) αγωνιώ. Όταν παρακολουθώ τα παιχνίδια τους γίνομαι παιδί και βάζω τις φωνές. Μπορεί να φτάσω στο σημείο να σπάσω την τηλεόραση». Και ικετεύει: «Παρακαλέστε, παρακαλώ, να κερδίσουν τα Πατριωτάκια μου την Κυριακή για να τα δω με το καλό στο SUPERBALL»!
Κι έρχεται από την άλλη ο Λύκωνας που δείχνει κρυφός «Τζετάκιας» να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα δηλώνοντας: «Έχω άσχημα νέα για σένα, Δημήτρη, οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  θα χάσουν, γιατί πρέπει να χάσουν. Διότι είναι αλαζόνες και η αλαζονεία πρέπει να τιμωρείται»! Οποία ύβρις!!!
Και η άμεση αντεπίθεση του Δημήτρη: «Την τελευταία φορά που κερδίσατε έπρεπε να σας βοηθήσουν οι διαιτητές! Οι Πατριώτες είναι ηρωικοί και ουχί αλαζόνες και έχουν το καλλίτερο QB όλων των εποχών! Τον περίφημο TOM BRADY!!! διότι φέτος μετά από αλλεπάλληλους τραυματισμούς στους καλλίτερους παίκτες τους πάλι τα κατάφεραν να παίξουν για το πρωτάθλημα! Κι’ αν ακόμα χάσουν, θα χάσουν με το κεφάλι ψηλά». 
GO, PATRIOTS GO!

Ελπίζουμε μέχρι να έρθει η στιγμή να δούμε το ντέρμπυ μεταξύ των δύο ομάδων να έχουν ηρεμήσει κάπως διότι θα χυθεί αίμα.


Κι όλοι εμείς οι άσχετοι περί Αμερικανικού ποδοσφαίρου ελπίζοντας να μην αμβλυνθούν κι άλλο τα πνεύματα παρακολουθούμε σιωπηρά και ψάχνουμε να μάθουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι με τους φοβερούς γίγαντες που βλέποντάς τους φόβο σου δίνουν.

Από τον απεσταλμένο μας στις ΗΠΑ, ειδικά γι' αυτό το ντέρμπυ, Στράτο Δουκάκη

3 σχόλια:

  1. Γεια σας φίλοι μου, της ΠΑΡΕΑΣ και μη!

    Σας παρακαλώ να με συγχωρείτε!

    Από φίλαθλος ΔΕΝ ΞΕΡΩ απολύτως τίποτα, ούτε έμαθα ποτέ μου, ούτε μου αρέσουν εκτός από λίγο, λιγάκι μα πολύ λίγο ποδόσφαιρο όπου έχω μια κάποια ιδέα,

    Θα μου πήτε τι κάνω στον ελευθερο χρόνο μου,
    ιδού το δίλημμα, παλαιότερα, έψαχνα ή συζητούσα με γυναίκες, σήμερα ή διαβάζω ή βλέπω στην τηλεόραση κάνα Ντοκυμαιντέρ, ή καιρού επιτρέπονοτος βαδίζω, βλεπω σκέπτομαι και αναπολώ.
    τι να κάνουμε η ζωή είναι προβληματική

    Παντως η μοναξιά είναι και η πηγή της έμπνευσης αν ποτέ υπάρχει...
    Νάσται καλά,
    Αφού όταν παίρνω εφημερίδα ούτε καν ανοίγω τις αθλητικές σελίδες και σκέπτωμαι πόσο χαρτί για κάτι που θα μπορούσαν να έγραφαν κλατι τι τοδιαφορετικό, αλλά δεν είμαι εγωιστής, η Εφημερίδα πρέπει να είναι για όλα τα γούστα

    την καλή μέρα μου

    πάντα με αγ'απη

    Γαβριήλ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλοι μου.
    Από αυτό το άθλημα δεν γνωρίζω τίποτα. Ως γνήσιος Έλλην έχω μείνει πιστός στο ποδόσφαιρο.
    Παναθηναϊκός γαρ από τα γεννοφάσκια μου. Όμως σέβομαι την αθλητική τοποθέτηση του καθ΄ενός σε οποιοδήποτε άθλημα κι΄αν είναι δοσμένος.
    Στη μεθαυριανή συνάντηση των Patriots και Jets εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος. Μόνο δεν θα ήθελα να δω τα έκτροπα των ελληνικών γηπέδων και περισσότερο δεν θα ήθελα να δω τον Λύκωνα και τον Δητήτρη να μαλλιοτραβιόνται.
    Την Κυριακή τα σπουδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντένη μου, έχεις μεσάνυχτα.
    Τη Κυριακή παίζουν οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ της Βοστώνης και τα ΑΛΟΓΑ του Κολοράντο.
    Ο καημένος ο Δημήτρης,επειδή έχει αδυναμία στους Πατριώτες,εύχεται να νικήσουν.Το μόνο πρόβλημα όμως είναι ότι τα Άλογα έχουν καλό ηνίοχο και οι Πατριώτες, όπως έχει δείξει η προϊστορίοα τους,στο τέλος της διαδρομής κιοτεύουν.Για το καλό του φίλου μου λοιπόν,εύχομαι και εγώ αυτό το χρόνο,οι φίλοι του, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να τιθασεύσουν τα άλογα.
    Θα τα πούμε αύριο λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Ουχ ούτως χρείαν έχομεν της χρείας παρά των φίλων ως της πίστεως της περί της χρείας» Επίκουρος