Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Πρώτο θέμα, στον σημερινό γαλλικό Τύπο η ΕΡΤ

Συνεχίζει να κάνει το γύρο του κόσμου στα διεθνή ΜΜΕ η είδηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Πρώτο θέμα, στον σημερινό γαλλικό Τύπο, όπου κορυφαίες εφημερίδες, όπως οι Liberation, LeMonde, L'Humanité και  Le Figaro, επέλεξαν αυτή την είδηση ως κεντρική στο πρωτοσέλιδο τους σήμερα, Πέμπτη. 
Οι γαλλικές εφημερίδες Liberation, L'Humanité, Le Figaro και LeMonde με εξώφυλλο σήμερα την ΕΡΤ ως βασικό θέμα και τον ευρηματικό τίτλο σε μαύρο φόντο: «Ποιος έσβησε την τηλεόραση;»


Με το σήμα της ΕΡΤ βγήκε χθες για κάποιες ώρες το κρατικό κανάλι των Βρυξελλών Tele Bruxelles. «Η ιδέα ήρθε από το έντονο συναίσθημα που νιώσαμε όλοι από τη βιαιότητα, την αγριότητα με την οποία διακόπηκε το πρόγραμμα», είπε ο γενικός διευθυντής του καναλιού.

Kάτω από το σήμα της ΕΡΤ υπήρχε η λέξη "αλληλεγγύη".

2 σχόλια:

  1. H ERT itan to mono kanali opou mas edine sobares plorofories programmata opos to alati tis gis, exantas, odyssea, ki ena soro alles.

    den ksero ti ginotan stin dieuthinsi tou.

    Etsi miname me ta kanalia ton nouvelon kai SIA


    xairetw
    Gabriel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι εναντίον του τρόπου με τον οποίον έκλεισαν την ΕΡΤ. Προτιμότερο θα ήταν να γίνει μια εκκαθάριση και ένα νοικοκύρεμα.
    Φίλοι μου. Το φαγοπότι που έπεφτε εκεί μέσα ήταν άλλο πράμμα. 1.300 δημοσιογράφοι. Ούτε η New York Tmes δεν τους έχει. Εκπομπές άχρηστες αλλά πανάκριβες για να τρώνε οι διάφοροι. Μια ανούσια εβδομαδιαία εκπομπή - δεν λέω ποιά - εστοίχιζε 160.000 ευρώ. Που να βγει λοιπόν;
    Αν οι ποιλιτοί έχουν φιλότιμο, ικανότητα και τιμιότητα θα πρέπει να την ξαναστήσουν σε τίμιες και καθαρές βάσεις.
    Νάστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Ουχ ούτως χρείαν έχομεν της χρείας παρά των φίλων ως της πίστεως της περί της χρείας» Επίκουρος