Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Επανεκλογή Πάνου Αδαμόπουλου στο Σύλλογο Αθηναίων

Για τρίτη συνεχή θητεία επανεξελέγη στη θέση του προέδρου του Συλλόγου Αθηναίων Νέας Υόρκης ο Πάνος Αδαμόπουλος στις εκλογές που διεξήχθησαν κατά τη γενική συνέλευση το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου στην αίθουσα του Συλλόγου Κρητών “Ομόνοια” στην Αστόρια με παρόντες 51 μέλη.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο τον κ. Αδαμόπουλο πλαισιώνουν οι: Παύλος Χατζηκυριάκος, αντιπρόεδρος, Σύλβια Αδαμοπούλου, γενική γραμματέας, Δήμητρα Μιχαλακοπούλου, ταμίας, και Τάσος Μουζάκης, Στέλιος Στρουμπάκης, Καίτη Αλεξανδροπούλου, Γρηγόρης Κουλμπαρίδης και Χριστίνα Σκιαδά, μέλη, με αναπληρωματικούς τους Βάνα Κοντομέρκου και Φανή Παγουλάτου.


Το ιστολόγιο «Μακρινοί Αντίλαλοι» εύχεται επιτυχία στο έργο τους!

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι:
Στις 14 Μαΐου ένα από τα εκλεκτά νεαρά μέλη του συλλόγου Αθηναίων, η πιανίστα και συνθέτης Αθηνά Αδαμοπούλου, συνοδευόμενη από τον σολίστ του βιολιού Γιώργο Δεμερτζή, θα ερμηνεύσει έργα Μπετόβεν, Μπράμς καθώς και δικά της, σ’ ένα κονσέρτο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για φιλανθρωπικό σκοπό και το όνομα του συλλόγου θα ακουστεί και πάλι.
“Ο Σύλλογος των Αθηναίων έχει δείξει τον ανθρωπισμό του προς τους άλλους και παράλληλα έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση”, όπως τόνισε ο κ. Αδαμόπουλος.

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αθηναίων της Νές Υόρκης΄και ιδιαίτερα το κ. Πάνου Αδαμόπουλου για τη τρίτη συνεχή εκλογή του, η οποία, όπως εκτιμάται από τα μέλη, του αξίζει. Ο Σύλλογος Αθηναίων, αποτελεί διαμάντι στο φάσμα της Ομογένειας της Νέας Υόρκης για το κοινοφελές έργο που έχει μέχρι τώρα επιτελέσει και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει. Και να μη ξεχάσουμε να συγχαρούμε τη δική μας Βάνα για τη πρόθεσή της να συμβάλει στη προσπάθεια του Συλλόγου της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και σε ανώτερα στον κ. Πάνο Αδαμόπουλο.

    Η εποχή όπου ζούμε πόσοι από εμάς το έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα γεγονότα ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και όχι μόνο αλλά η ανταπόκριση αυτή, μάλλον η ανάρτηση αυτή έγινε από τον Φίλο Στράτο από την Ελλάδα και τα γεγονότα συμβήκαν εδώ δίπλα μας.

    Ουάου!!!
    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Ουχ ούτως χρείαν έχομεν της χρείας παρά των φίλων ως της πίστεως της περί της χρείας» Επίκουρος