Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η προσευχή ενός Σπόρου...

Σε παρακαλώ καλέ μου Θεούλη να με βοηθήσεις να είμαι καλό παιδάκι. Να με προστατεύεις και να βοηθάς όλον τον κόσμο να είναι καλά. Και σε παρακαλώ Θεέ μου μην βγάζεις στην τηλεόραση ένα κύριο που τον λένε Αντώνη γιατί κάθε φορά που τον βλέπει ο μπαμπάς μου λέει «Πες τα λεβέντη μου» Και τότε ο παππούς μου μουτζώνει τον μπαμπά μου γιατί λέει πως αυτός, ο Αντώνης είναι....(λέει μια λέξη που η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να πω, γιατί πάω στο σχολείο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ και η δασκάλα μας λέει να μην λέμε κακά λόγια.) Και τότε ο θείος μου που είναι δημόσιος υπάλληλος λέει πως μόνο ένας κύριος που είναι χοντρός είναι καλός. Βαγγέλη τον λένε. Και τότε η γιαγιά μου μουτζώνει το θείο μου γιατί η γιαγιά μου ήταν στην ΕΠΟΝ. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Αλλά κάθε φορά που το λέει, κλαίει. « Και η Αλέκα σκατά τα έκανε» Και καλά, αφού τα κάνανε σκατά γιατί δεν τα καθαρίζουνε να πάψει να κλαίει η γιαγιά; Και ο ξάδελφός μου που πάει στο Πανεπιστήμιο λέει πως «Όλοι είναι κλέφτες και αυτός θα ψηφίσει Τσίπρα» γιατί λέει «αυτός θα τους κανονίσει όλους» Τώρα ποιους θα κανονίσει δεν ξέρω αλλά τι να πω;; Και η άλλη μου η ξαδέλφη που ο μπαμπάς της είναι αστυνόμος λέει πως αυτοί ψηφίζουν Χρυσή Αυγή.Μα εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό. Αλλά ο παππούς λέει πως αυτοί είναι φασίστες. Οι φασίστες μάλλον  ράτσα σκυλιών θα πρέπει να είναι γιατί ο παππούς μου όταν λέει φασίστες βάζει μπροστά και τα κοπρόσκυλα. «Κοπρόσκυλα φασίστες» λέει. Και η μαμά μου είπε πως θα ψηφίσει Κουβέλη. Αλλά ο μπαμπάς μου της είπε πως αν ψηφίσει Κουβέλη να ξεχάσει το κοκό για ένα μήνα. Και η μαμά μου είπε. «Σκασίλα μου. Κάλους θα βγάλει το χέρι σου»
Θεούλη μου. Δεν κατάλαβα τι σχέση έχουν όλα αυτά. Στη μαμά αρέσουν τόσο πολύ τα γλυκά. Πως θα μείνει χωρίς γλυκά ένα μήνα; Και τα χέρια του μπαμπά θα βγάλουν κάλους;;;;;;
Μου 'ρχετε να κλαίω.
Εγώ πάντως μόλις μεγαλώσω ήθελα να γίνω γιατρός. Αλλά τώρα το μετάννοιωσα. Θα γίνω Τσοχατζόπουλος. Δεν ξέρω τι δουλειά είναι αυτό, αλλά πρέπει να είναι πολύ καλή δουλειά και να βγάζει πολλά λεφτά, γιατί ο μπαμπάς μου λέει. «Κουφάλα Τσοχατζόπουλε τα κονόμησες»
Ωωωωωωχ!!!! Θεέ μου. Είπα κακιά λέξη. Συχώρεσέ με. Μη το πεις του μπαμπά γιατί τώρα που το χέρι του θα έχει βγάλει κάλους θα πονάω αν με δείρει.

Ευχαριστώ Θεέ μου. Καληνύχτα. Τα φιλιά μου στην Παναγίτσα.

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,

    Είναι αυθεντικό δικό σου αυτό!

    Βρίσκω κάτι παρόμοια στο ιντερνετ που τα γράφει ο Ρομποτής (Εννοώ μόνο το λεξιολόγιο) αλλά τι να πω

    μόνο παρατηρώ

    Νασαι καλά

    Γαβριήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια είναι δικό μου φίλε Γαβρίλη. Αυθεντικότατο Και μάλιστα είναι ένα κείμενο που βγήκε μετά από πολύχρονες μελέτες συγραμμάτων και φιλοσοφικών κειμένων.Ο Ρομποτής τα κλέβει από μένα.
    Ορε Γαβρίληηηηηηη!!!!! Είσαι με τα καλά σου ορέ; Τσουβάλια παρόμοια στο διαδύκτιο. Πήρε ένα ο Στράτος, μου το έστειλε το ανάρτησα.
    Μετά από το δηλητήριο του Καρούμπαλου να γελάσουμε λιγάκι.
    Νάσαι καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Σημασία είναι ότι είναι θαυμάσιο και ευχαριστούμε το Ντένη που τα ανάρτησε.
    Ευχαριστούμε Ντένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Ουχ ούτως χρείαν έχομεν της χρείας παρά των φίλων ως της πίστεως της περί της χρείας» Επίκουρος