Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ρομαντικές καληνύχτες

Από τα χρόνια της αθωότητας







Καλή ακρόαση!

9 σχόλια:

  1. Ας παρω τον ήχο του σαξόφωνου κι ας πάω για ύπνο,ήταν πολύ δύσκολη μέρα σήμερα και είναι προτιμώτερο ν ακούω αυτό που με γυρίζει στα χρόνια της αθωότητας,απ οτι άσχημο συμβαίνει στα χρόνια της...ωριμότητας.
    Καλό ξημέρωμα σ όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεέ μου, πόσο εύκολα ξεκλειδώνουν τελικά, μ’ ένα σαξόφωνο και με μια θεική μελωδία, οι αναμνήσεις των εποχών της αθωότητας… Άσ’ το να παίζει κι άσε στην άκρη τις τα παράξενα παιχνίδια στα οποία εμπλέκεται η ωριμότητα.
    Δώσε προσοχή στο δεύτερο τραγούδι (At seventeen...) σε λειώνει κανονικά.
    Καλή ξεκούραση… σου χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως επειδή δε κατάφερα ποτέ να ξεφύγω απ αυτή την εποχή και να ωριμάσω,αντίθετα έμεινα ένα μικρό κακομαθημένο παιδί,που συγκινείται μ ό,τι αγγίζει την καρδιά του,που δεν έχει κακία ούτε γι αυτούς που το έβλαψαν.
    Αυτό ίσως δεν είναι τόσο καλό,αλλά είπαμε...αργά γι αλλαγές
    Σ ευχαριστώ για ευχή,ελπίζω να πετύχει το στόχο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο ρομαντικά παιδιά συναντώ κάτω από τους μαγικούς ήχους του σαξόφωνου και των μουσικών ακουσμάτων !!!Ούτε και εγώ μεγάλωσα Χαρά μου , μένω στην οδό της αθωότητας με ότι συνεπάγεται αυτό !!! Μα μέσα από αυτά πηγάζει και η δύναμή μου που συχνά την χρειάζομαι!!Στράτο πολύ ευχαριστώ για τις ομορφιές που τις ξετρυπώνεις για χάρη μας !!!Να είστε καλά και οι δυό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να χαρώ τις δυο φίλες μου που δεν ξεχνάνε να κάνουν το πέρασμά τους από εδώ και να απολαμβάνουν τις μουσικές μου.
    Ίσως, Χαρά και Νικόλ, τα τραγούδια και οι μουσικές που ανεβάζω εδώ να λεν περισσότερα απ' όσα τα λόγια...
    Απαλύνουν το μέσα μας και μας επιστρέφουν εκεί που η μνήμη επιμένει και δεν ξεθωριάζει...

    Κακομαθημένα -είμαστε και παραμένουμε- σε κάποια πράγματα, Χαρά μου, και πάντα με την καλή έννοια. Ίσως και σε υπερθετικό βαθμό!
    Δεν μετανιώνω που κι εγώ έμεινα παιδί σε πάρα πολλά πράγματα. Είπε κανείς πως η τρυφερότητα είναι μόνο γένους... θηλυκού;

    Στ' αλήθεια πολύ σας ευχαριστώ και θα συνεχίσω να σας μιλώ με τα τραγούδια μου.

    Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

    Να έχετε Υγεία και Αγάπη
    δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ αυτά τα γνωμικά σου, Δημήτρη...
    Πόσο αληθινά είναι.
    Σ' ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ μου Στράτο καλή σου ώρα.
    Σε ευχαριστώ διά τα φιλοφρονητικά σου λόγια και για τον ενθουσιασμό σου!
    Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από το να εκφράζω τις απόψεις μου όπως τις νοιώθω.
    Αλλωστε όπως έχουμε πει και στο παρελθόν ο κάθε ανθρωπος έχει τις ιδιαίτερες αντιλήψεις του και αξίες του...Τουτέστιν Κοινωνία!
    Πάντως είναι χαρά μου όταν μπορώ και μου δίδεται η ευκαιρία να περιδιαβαίνω σ’ αυτό το όμορφο δημιούργημά σου των Μ. Α. που το παρομοιάζω σαν ένα περιβόλι από διάφορα λουλούδια που χαρίζει το καθένα την δικιά του μοσχοβολιά!...

    Οσον αφορά τα «δούναι και τα «λαβείν» των συλλογισμών... υποδεικνύουν κατά πλάτος και μήκος την ευγενική ευαισθησία και την ομορφιά της αθοότητας που ακόμη σε κατέχει! Αν οι μισοί, τουλάχιστον, άνθωποι επάνω στον πλανήτη μας είχαν την δική σου ευαισθησία, και κρατούσαν μέσα τους την ομορφιά της νεανικής αθωότητας η κοινωνία μας γενικά θα ήτο διαφορετική και καλλίτερη! Δυστυχώς όμως από καταβολής τα ανθρώπινα ένστικτα πολλάκις υπερβαίνουν κι’ αυτά ακόμη τα ένστικτα των πιό αγρίων θηρίων, διότι αυτό που γίνεται σήμερα στην περιοχή της Γάζας ούτε τερατώδη θηρία δεν το πράττουν! . . . ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
    δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τούτο το περιβόλι είναι πάντα ανοιχτό για όλους. Τα λουλούδια του χάρισμα στον καθένα που θα θελήσει να σκύψει και να τα μυρίσει, ακόμη και να τα κόψει και να τα πάρει μαζί του.
    Εγώ θα το ’χω καύχημα να βλέπω να το περιδιαβαίνουν φίλοι αγαπημένοι.

    Όσο για τα «δούναι και τα λαβείν των συλλογισμών» είναι από αλλού, από άλλο κεφάλαιο και πολύ θα ήθελα να δω ν’ αφήνεις κι εκεί τ’ αχνάρια σου, όμως έχω αμπαρώσει τα σχόλια για λόγους προσωπικούς και σ’ ευχαριστώ που έκανες τον κόπο, μιας και βρήκες κρεμασμένη την κλειδαριά, να αφήσεις εδώ τις απόψεις σου για του κόσμου τούτου τα παράξενα.

    Ανταποδίδω τις ευχές: ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Ουχ ούτως χρείαν έχομεν της χρείας παρά των φίλων ως της πίστεως της περί της χρείας» Επίκουρος